WRun by Anna Comet és un training camp enfocat a la dona corredora, a les seves característiques i peculiaritats. Històricament, l’esport s’ha forjat a partir de l’home. Els estudis, les investigacions, les marques, els reptes, els objectius, tot allò que ha envoltat l’esport durant molts i molts anys ha estat entorn de la figura masculina.

Mica en mica, aquesta activitat tan exclusiva del sector masculí es va equiparant i les dones estan agafant el seu espai i molt de protagonisme, però sempre partint de la base del coneixement anterior, per tant, una experiència adaptada a l’home corredor amb les seves característiques i peculiaritats.

És una evidència que els homes i les dones son éssers amb característiques diferents i cal tenir-les en compte per tal de treure’n el màxim profit, rendiment i, per descomptat, poder gaudir de l’esport amb totes les garanties.

L’Anna Comet és una corredora amb una llarga trajectòria esportiva a l’alt nivell i ha presenciat de primera mà aquesta evolució de la dona en l’àmbit esportiu i, concretament, en el trail. Ella mateixa ha pogut experimentar el canvi d’entrenar i preparar-se en base al que s’està aplicant als homes a un entrenament, nutrició, psicologia, fisiologia i material enfocats a les peculiaritats femenines.

Per altra banda, l’Anna ha estat mare recentment i aquesta maternitat ha fet que prengués encara més consciència d’aquestes peculiaritats que experimenta la dona corredora en els diferents àmbits de la seva vida: esportiva, social, laboral i familiar. 

Volem pensar en córrer i volem pensar-hi en femení.