Anna COMET

Esportista d’alt nivell amb molts anys d’experiència. Llicenciada en traducció i periodisme i tècnica esportiva en esquí alpí i muntanya. Als seus 36 anys, suma 30 anys d’experiència en el món de la competició. Acumula podis en algunes de les proves més emblemàtiques del mon com Transvulcania, Chamonix 80k, Everest Trail Race, The Coastal Challenge, a part de les dues medalles per equips (bronze i plata) en Campionats del Món.

Anna FARRÉS

 Llicenciada en CAFE, Diplomada en MEF, entrenadora Superior de bàsquet i gerent d’Espai Salut (centre de fisioteràpia, osteopatia i activitat física . Especialitzada en treball de força amb tècniques innovadores i responsable del treball de força de l’Anna Comet.

Laura MÀRQUEZ

Fisioterapeuta. Acupuntora. Especialitzada en uroginecologia, coloprocotologia i  fisioteràpia obstètrica.
Gerent de Elna Fisioteràpia i Salut. Centre d’atenció integral a la dona i família.

Anna GRIFOLS

dietista-nutricionista (Col.Núm:CAT-000321), amant de l’esport i l’alimentació que ha vinculat la seva carrera, des de l’inici, als esportistes, cuidant a la seva hidratació, nutrició i suplementació en competició i en totes les etapes de la vida (infant, adolescent, adult, embaràs, menopausa, vellesa). Gran defensora de l’alimentació natural i reservant la suplementació en moments puntuals si es necessari.

Iris PARÉS

Diplomada en fisioteràpia i reflexòloga podal. Fisioterapeuta a Espai Salut (centre de fisioteràpia, osteopatia  i activitat física). Formada en la tècnica d’hipopressius ( Low Pressure). Professora d’hipopressius i fisioterapeuta de l’Anna Comet.

Laura MATAMALLA

Llicenciada en mitjans audiovisuals, es dedica a la fotografia en diferents àmbits fa més de 8 anys. Molt moguda i inquieta amb moltes ganes de fer sempre moltíssimes coses. La fotografia social i esportiva és la que més li agrada, ja que des de fa anys dedica molt del seu temps a practicar diferents disciplines esportives. Poder viure de les seves dues passions, és sens dubte, el que més feliç la fa.

Laia FITÓ

Laia Fitó se considera una apasionada del yoga y del Acroyoga. Descubrió este mundo un poco por casualidad, siguió con sus prácticas durante más de 4 años hasta que decidió formarse como profesora de Hatha y Yin yoga. En sus clases de yoga le encanta apoyar y cuidar a sus alumnos. Sus posturas favoritas son las de apertura de caderas y extensiones de columna!